Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca initierea demersului de demitere a actualului Guvern a constituit o obligatie morala, avand in vedere ca "guvernarea PSDragnea duce Romania spre nicaieri".

"Am considerat o obligatie morala pentru PNL sa depun aceasta motiune de cenzura intr-un moment in care este evident ca «guvernarea PSDragnea» duce Romania spre nicaieri. Am incredere ca motiunea noastra «PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma» este o motiune care are argumente suficient de puternice incat sa convinga orice parlamentar care mai are o urma de constiinta si care asculta de vointa cetateanului si nu de dictatul lui Liviu Dragnea si a lui Tariceanu. In ceea ce ne priveste pe noi, vom face tot ce depinde sa treaca aceasta motiune

In masura in care sunt lasati ceilalti parlamentari sa voteze normal ca exista sanse.(...) Poate o sa aiba cineva demnitate, poate sa aiba cineva curaj, poate cineva o sa asculte de vointa oamenilor si nu de ordinele lui Dragnea. In cazul in care asculta de ordinele lui Dragnea arata ca s-au rupt clar de cetateanul roman, ca nu mai au un pic de respect (...). Eu vreau sa cred ca in Parlamentul Romaniei sunt mai multi reprezentanti ai cetatenilor decat slugi ale lui Dragnea si Tariceanu", a declarat Orban, citat de bursa.ro.

Citeste si:

Mihai Tudose, catre PNL: Am facut intr-un an cat nu ati reusit voi cu tehnocratii

Orban, manifestantilor de la Parlament: Au ajuns sa fie la putere oameni fara caracter, cinste, onoare, respect, fara frica de Dumnezeu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.