Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti gazduieste pe 7 noiembrie editia din 2017 a Microsoft Summit, un eveniment ce exploreaza viziunea dezvoltarii si evolutiei lumii afacerilor prin prisma transformarii digitale ce defineste epoca moderna.

Evenimentul este organizat de Microsoft Romania si are ca parteneri principali pe Orange Romania si City Insurance, doua companii pentru care digitalizarea reprezinta deja un vector de dezvoltare, dar si branduri ce furnizeaza informatia si solutiile necesare acestui proces, cum ar fi companiile ALEF sau Veeam.

Transformarea digitala – nucleul in jurul caruia sunt construite narativele evenimentului – are impact asupra organizatiilor din majoritatea industriilor moderne: de la finante, retail, distributie, energie sau farma, pana la telecom, comunicare sau FMCG. Microsoft Summit aduce in discutie schimbarile, oportunitatile si provocarile pe care epoca digitala le aplica lumii afacerilor si transformarile fundamentale care au loc atat in cadrul organizatiilor cat si in interactiunea acestora cu piata sau publicul lor.

Potrivit unui comunicat remis 9am, temele discutate in editia de anul acesta includ e-government cu Toomas Hendrik Ilves, presedintele ce a condus deceniul care a digitalizat Estonia, sharing economy cu April Rinne, expert in economia colaborativa in cadrul World Economic Forum, siguranta digitala cu Johnnie Konstantas, Director Senior pentru Securitate Cibernetica la Microsoft, viitorul asigurarilor in epoca digitala cu Prof. Dr. Bodo Herold, membru in board-ul City Insurance si profesor la universitatea din Dortmund si tehnologii emergente cu aplicatii in business cu Vlad Sorici (Orange Fab, start-ups) si Silviu Neghina (IoT) de la Orange Romania.

Toomas Hendrik Ilves, presedinte al Estoniei intre 2006 si 2016, a fost unul dintre principalii promotori ai initiativelor digitale ce au transformat micul stat baltic in una dintre cele mai avansate tehnologic societati de pe glob din punctul de vedere al sistemelor de guvernare, educatie si securitate.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, o nouă ediție de succes
Agri Trade Summit 2024, o...

Membru important al World Economic Forum, April Rinne este o voce importanta in conversatia dusa in jurul conceptelor curente de dezvoltare atat pentru companii cat si pentru comunitati – economia colaborativa, noile paradigme ale valorii muncii, sisteme economice si publice digitale.

Cu mai mult de 19 ani de experienta in roluri de management in domeniul securitatii cibernetice, Johnnie Konstantas activeaza acum ca Director Senior al Grupului de Securitate Cibernetica al Microsoft.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului, cele peste 16 ore de sesiuni in trei track-uri diferite si lista completa a celor de 28 vorbitori pot fi accesate aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.