Statisticile realizate in ultimii doi ani au aratat o crestere semnificativa a procentului de cumparatori care apeleaza la magazinele online pentru a cumpara cadouri de Craciun. Mai mult decat atat, se observa si o crestere constanta a numarului de persoane care acceseaza aceste site-uri de pe dispozitive mobile.

Totusi, in ciuda acestor statistici incurajatoare, mai exista persoane care nu cunosc avantajele majore pe care le au magazinele online in fata celor traditionale.

Gama larga de cadouri de Craciun pe care o gasesti intr-un singur loc, pe borealy.ro, este cel mai important argument pentru care fenomenul online shopping a luat amploare, deoarece implica urmatoarele avantaje:

1. Economie de timp

Chiar si persoanele care iubesc spiritul Craciunului declara ca petrec foarte mult timp cumparand cadouri deoarece produsele cautate sunt, de cele mai multe ori, in magazine diferite. Atat procesul de cumparare propriu-zis, cat si deplasarea de la un magazin la altul necesita foarte mult timp liber - resursa limitata in perioada sarbatorilor.

In magazinele online, in schimb, toate produsele sunt la un click distanta nu doar pe calculator sau laptop, dar si pe telefon sau tableta. Prin urmare, nu este de mirare ca aproape 9 din 10 oameni prefera sa cumpere cadourile de Craciun online.

2. Early offers

Magazinele traditionale isi schimba stocurile cu cele de Craciun cu putin timp inaintea sarbatorilor, pe cand magazinele online pot face asta mult mai repede. Aproape 8 din 10 oameni urmaresc ofertele magazinelor online, iar acest lucru le determina sa isi prezinte oferta de Craciun din timp. In acest fel, bugetul pentru cadourile de Craciun poate fi cu usurinta esalonat pe o perioada mai lunga.

In plus, cu mai mult timp la dispozitie pentru a alege cadoul perfect, nu se iau decizii sub presiune - factor care contribuie de asemenea la mentinerea bugetului sub control.

3. Idei originale

Aproximativ 7 din 10 oameni se inspira din mediul online inainte de a cumpara cadourile de Craciun. Asta pentru ca majoritatea magazinelor online au produse inedite, combinate de multe ori in pachete sau care pot fi personalizate pentru a se potrivi cu personalitatea destinatarului.

Cautand idei pentru cadouri online, cumpararea lor din acelasi loc este alegerea logica si cea mai simpla optiune.

In privinta celor mai cautate cadouri de Craciun in 2017, dl Rasoiu Eugen, proprietarului magazinului online de cadouri Borealy.ro, ne spune ca "estimam ca in 2017 cumparatorii se vor focusa mai mult pe calitate si vor opta pentru cadouri cu un buget mai mare, cu o medie de 400 lei/achizitie, care au potentialul de o oferi o emotie de neuitat. De asemenea, produsele de branduri importante vor fi la mare cautare, iar in acest sens, am adaugat in oferta Borealy o gama complet noua de cadouri corporate de lux produse de marci de renume international: Hugo Boss, Cacharel, Cerruti 1881, Ungaro, Nina Ricci, Christian Lacroix, etc.

Citeste si:
Douglas Live combină interacțiunea clienților și cumpărăturile...
Douglas Live combină...

Incepe sa cauti cadouri de Craciun originale chiar acum, la Borealy! La acest magazin online transportul si ambalarea cadourilor sunt gratuite.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.