Barbatul retinut in cazul dublului asasinat comis saptamana trecuta pe un camp de langa Targoviste a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile. Decizia nu este definitiva

Magistratii Tribunalului Dambovita au emis, miercuri dupa-amiaza, mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele barbatului suspectat ca i-a omorat pe consilierul local din Razvad Gheorghe Ifrim si pe barbatul care muncea pentru acesta.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca barbatul, Marian Gheorghe, nu a recunoscut fapta in timpul audierilor facute de procurori. Barbatul este vanator autorizat, detine legal o arma de vanatoare, insa nu-si platise cotizatia catre Asociatia Vanatorilor, motiv pentru care nu avea voie sa vaneze, au anuntat marti seara, intr-o conferinta de presa, sefii IPJ si ai Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita.

Barbatul in varsta de 58 de ani are copii care sunt casatoriti si este vanator, el detinand legal o arma, au anuntat seful IPJ Dambovita, Danil Zepisi si procurorul sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Dimbovita, Mihai Dinca intr-o conferinta de presa comuna sustinuta marti seara, in timp ce barbatul era audiat.

Cei doi oficiali au precizat, raspunzand mai multor intrebari, ca barbatul este ”foarte stapan pe sine” si nu a recunoscut fapta, el sustinand ca nu il cunostea pe Gheorghe Ifrim, consilierul local din Razvad ucis, desi cei doi faceau parte din grupe care actionau pe acelasi fond de vanatoare.

Barbatul a fost inclus inca de vineri, a doua zi de la producerea crimei, intr-un cerc de suspecti din care au facut parte 11 persoane. Declaratiile sale contradictorii i-au facut pe anchetatori sa restranga cercul si sa-l ridice pentru a-l duce la audieri.

Oamenii legii au descoperit de asemenea arma cu care ar fi fost impuscati consilierul local Gheorghe Ifrim si barbatul care muncea pentru acesta, Ion Neagu.
Cei doi adunasera varza de pe terenul situat chiar in apropierea fondului de vanatoare, dusesera marfa la piata si revenisera pe acel teren pentru a mai culege varza cand, cel mai probabil, l-au intalnit pe suspect, care se afla la braconaj.

Citeste si:
Dani Mocanu, haz de necaz după ce autoritățile au anunțat că un leu...
Dani Mocanu, haz de necaz...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.