Toti avem nevoie de un erou, iar pisicutele fara stapan nu fac exceptie. Shon Griffin in varsta de 5 ani, din Philadelphia, isi spune "Catman" si are ca principal obiectiv salvarea pisicilor fara stapan. 

Kris si logodnicul sau au fost tot timpul preocupati de salvarea pisicilor si, recent, au inceput sa aiba grija de pisicutele de la un centru local numit Kolony Kats. Una dintre pisicile de acolo, pe nume Bug, pur si simplu nu a vrut sa coopereze.

"Nimic din ce am incercat nu a mers"
, isi aminteste Kris, potrivit Boredpanda.com.

Treptat, Kris a observat legatura care se stabilise intre nepotul sau Shon si Bug, asa ca a hotarat sa il lase pe micutul in varsta de 5 ani sa ii ajute.

"Pisicile pur si simplu il plac. Bug a venit imediat langa Shon si s-a strecurat langa picioarele lui. L-a lasat sa o mangaie"
, povesteste matusa Kris.

Incepand cu acea zi, Shon a devenit supereroul "Catman". El viziteaza constant centrul Kolony Kat, purtand costum de supererou, hraneste pisicile si se joaca cu ele, ajutandu-si matusa sa rezolve tot felul de probleme care apar.

"Toate felinele sunt atrase de el. Le mangaie si le alinta. Este superb sa vezi o astfel de legatura. Are un efect magic asupra lor", a concluzionat matusa baiatului de 5 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.