Il stii pe X, prietenul tau care pare ca are mereu un norisor negru deasupra capului? O stii pe Y, prietena ta pe care nimic pe lumea asta n-o mai poate multumi si careia totul i se pare urat si fara perspectiva? Dar pe Z, amicul ACELA la care, din doua vorbe, trei sunt critici? Daca-i ai si la prieteni pe Facebook, luna asta inca ii poti ajuta!

Intra pe aplicatia „Ajuta un morocanos!” de pe Facebook ca sa-i ceri sfatul Marelui Guru in legatura cu morocanosenia prietenului sau prietenei! E simplu: ii tastezi numele, primesti sfatul si-l dai mai departe cu tag la prietenul morocanos! Iar prin asta nu numai ca vei reusi, poate, sa-i smulgi un zambet – dar poti castiga, pentru tine si prieten, doua espressoare KAFUNE si cafea pentru sase luni. Nu de alta, dar sa aveti cu ce va intinde la sfaturi despre viata.

Vezi ca Marele Guru are si un protocol – il vezi tu acolo, in regulament!


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.