In perioada 21 – 24 noiembrie, liderii industriei vin la Sibiu pentru EXPO PLAST – cel mai mare eveniment din Romania dedicat domeniului prelucrarii maselor plastice.

Prima editie organizata la SIBIU – un succes total

Dupa 5 editii organizate in Bucuresti, EXPO PLAST a facut un pas inainte pentru consolidarea industriei de mase plastice alegand cel mai bun loc pentru o confruntare tehnologica a liderilor – SIBIU.

Evenimentul a fost primit cu un real entuziasm de catre companiile participante, astfel ca spatiul expozitional din cadrul REDAL EXPO a fost ocupat in totalitate cu doua luni inainte de deschiderea oficiala. Lista completa a expozantilor este publicata pe www.expoplast.ro

EXPO PLAST SIBIU - principalele subiecte de interes

Timp de patru zile, intre 21 si 24 noiembrie 2017, EXPO PLAST SIBIU anunta:

  • Peste 180 de branduri internationale reprezentate de firmele participante
  • Demonstratii LIVE cu echipamente in functiune pe toata durata evenimentului
  • Discount-uri EXCLUSIVE oferite de companiile expozante doar pe durata EXPO PLAST
  • Peste 15 prezentari pe subiecte de interes in industrie sustinute de 2 Mila, Albis Plastic, Artem Group, Bauer Kompressoren, Corepla Italia, Engel Injectie, Hitaro Plastic, Machines, HSH Chemie
  • Structura participantilor la Expo Plast 2017 arata un interes sporit din partea expozantilor cu materie prima si echipamente
EXPO PLAST SIBIU – despre eveniment

Din datele centralizate de organizatori, un procent de 34 % este dat de firmele care expun echipamente, masini si utilaje pentru prelucrarea materialelor plastice (masini de injectie, masini de termoformare, imprimante 3D, echipamente de curatare industriala si cu gheata carbonica, auxiliare pentru masini si echipamente), in timp ce 24% dintre expozanti provin din zona polimerilor, materiilor prime si auxiliare pentru industria maselor plastice. Un loc important in expozitie il ocupa si companiile care prezinta tehnologii si solutii pentru reciclarea materialelor plastice.

EXPO PLAST SIBIU pe scurt:
PROGRAMUL DE VIZITARE (21-24 noiembrie 2017):
- 21-23 noiembrie, zilnic intre orele 10:00 – 18:00 /
- 24 noiembrie, intre orele 10:00 – 16:00
REDAL EXPO SIBIU adresa: Str. Iohann Sebastian Bach nr. 4, Sibiu, Romania
Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.expoplast.ro

Citeste si:
Incendiu la un depozit de mase plastice, in Ploiesti. Populatia,...
Incendiu la un depozit de...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.