IKEA anunta ca cel de-al doilea magazin din Romania, situat pe bulevardul Theodor Pallady, va fi construit de antreprenorul general Bog’Art, iar odata cu incheierea licitatiei se afla mai aproape de inceperea constructiei. Compania anunta ca investitia va fi de 80 de milioane de euro.

In acest moment, obiectivul este deschiderea magazinului IKEA de pe Bulevardul Pallady inainte de finalul anului 2018, scrie News.ro.

IKEA va investi aproximativ 80 de milioane de euro in cel de-al doilea magazin din Bucuresti, care va avea o suprafata de peste 37.000 de metri patrati si va angaja aproximativ 300 de persoane. Recrutarea angajatilor este planificata sa inceapa cu aproximativ un an inainte de deschiderea magazinului.

In Romania, grupul suedez a deschis in 2007 primul si singurul magazin in nordul Bucurestiului, in zona comerciala Baneasa. Urmatoarele magazine Ikea vor fi deschise in Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca, retailerul cautand la acest moment terenuri in zona. Ikea estimeaza ca aceste magazine ar putea fi deschise in 2020-2021.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.