Cand devine experienta culinară fine dining? Ce presupune sa fii Chef cu adevarat si care sunt restaurantele unde te poti bucura de o experienta culinara desavarsita? Acestea au fost primele intrebari la care revista Biz si-a propus sa raspunda cand a inceput proiectul Best Chefs.

Revista Biz a lansat Best Chefs, un nou proiect editorial, cu sprijinul Nespresso, partenerul principal al acestui proiect unic in România. Best Chefs reprezintă o incursiune în lumea gastronomiei premium și pune profesia de Chef într-o lumină nouă. Suplimentul reuneşte informaţii despre Top Chefs din România și rețetele lor originale.

Află cine sunt cei mai promițători tineri sub 30 de ani care vor forma următoarea generație de Chefi. Mai mult, descoperă interviuri cu trei Chefi deținători de stele Michelin din Franța!

Best Chefs prezintă:

  • Top Chefs din România
  • Noul val de Chefs din Bucureşti
  • Recomandări de restaurante din Capitală
  • Reţete originale
  • Interviuri cu Chefi cu stele Michelin
  • Analiza pieţei de fine dining din Bucureşti
  • Secretele din spatele celebrului Ghid Michelin
Informaţiile vor putea fi regăsite integral în ediţia tipărită sau e-book-ul Best Chefs, ce pot fi comandate la adresa de email: lelia.petrescu@revistabiz.ro.

***Despre BIZ

Biz este brandul care reunește o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât și offline. Redacția s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul Agențiilor de PR din România, BrandRO, Digital Report, BizTech sau Best Chefs.

Biz este unic laureat Red Dot din România. În premieră absolută pentru România, Brandient și Biz au câștigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasă competiție internațională de design, pentru coperta ediției Biz Singapore.

Jurnaliștii revistei au lansat puternice campanii de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz Marketing Xchange sau Biz CEO Exchange, provocarea prin care cei mai importanți directori de marketing din România, respectiv CEO, își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Franța și Austria.

Citeste si:
Gala Biz PR Awards
Gala Biz PR Awards

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.