Barbatul bolnav psihic care vineri dimineata a injunghiat mortal o femeie pe o strada din localitatea argeseana Mioveni, pe care nu o cunostea a fost profesor in comuna Negrasi, judetul Arges, pana in urma cu cativa ani, iar in ultimii ani a fost internat de mai multe ori. La ora actuala, barbatul de afla in custodia politistilor.

Potrivit unor surse din Politie, barbatul de 37 de ani, bolnav psihic, a fost profesor de istorie la o scoala din comuna argeseana Negrasi, insa a iesit din sistemul de invatamant in urma cu cativa ani.

In ultimii ani, el a fost internat de mai multe ori.

Politistii au stabilit ca acesta nu avea nicio legatura cu victima, iar in prezent se afla in cutodia oamenilor legii.

Vineri dimineata, barbatul, bolnav psihic, a injunghiat mortal in gat o femeie de 69 de ani, din Mioveni, in plina strada, victima suferind o hemoragie masiva si fiiind transportata de urgenta la spital, insa fara a mai putea fi salvata. Femeia se intorcea de la cimitir, locul unde ii aducea sotului pierdut o floare si o lumanare.
In dreptul cofetariei Alpina, agresorul s-a naspustit dintr-o scara de bloc asupra femeii, fara a avea vreun contact anterior. I-a infipt cutitul in gat si s-a intors in scara de bloc, scrie sursata.ro.

In urma cu doi ani, barbatul de 37 de ani a mai atacat o tanara pe strada, pe care, de asemenea, a injunghiat-o. La vremea respectiva, barbatul nu a fost condamnat pentru fapta sa, el fiind bolnav psihic. La acel moment, instanta a dispus tratament medicamentos pentru barbat, iar din punct de vedere legal el se afla in grija mamei sale.

Potrivit acelorasi surse, in urma cu doua luni, barbatul a avut o criza si a fost internat la un spital din Vedea


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.