Directorul Loteriei Romane, Mihai Paduraru, a fost demis la doar zece zile dupa ce a fost numit in functie. Decizia a venit din partea Consiliului de Administratie. 

Mihai Paduraru a preluat sefia de la Marius Pantea in data de 10 august 2017. Incepand de luni, director interimar este Danut Sporea, seful Directiei Economice.

Joia trecuta, Mihai Paduraru a notificat Consiliul de Administratie cu privire la semnarea unui contract de 7,2 milioane de euro. Este vorba despre achizitia unei retele informatice pentru companie si a peste 2.000 de terminale. Achizitia ar ridica suspiciuni daca pretul ar fi supraevaluat, informeaza Digi24.ro.

Desi aceasta oferta ar fi scutit compania de o cheltuiala mare, conducerea Loteriei a refuzat-o. Achizitia urma sa se faca prin intermediul unei firme abonate din bani publici, care nu avea experienta in domeniu. Aceasta achizitie este inca una din seria contractelor paguboase, care au costat Loteria peste un miliard de euro, in ultimii 24 de ani.

La doua zile dupa ce a semnat contractul pentru aproximativ 2.000 de terminale, Mihai Paduraru a fost demis din functie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.