Un accident grav a avut loc joi seara, in urma caruia un motociclist in varsta de 30 de ani si-a pierdut viata.

Accidentul a avut loc pe podul Baneasa din Capitala, unde motociclistul a fost lovit violent de un autoturism care se deplasa in aceeasi directie cu el, iar in urma impactului, dupa ce a fost proiectat pe celalalt sens de mers, l-a lovit un taxi, noteaza stirilerprotv.ro.

"S-a produs o coliziune intre un autoturism si un motocilist in urma caruia motociclistul a fost proiectat peste glisiera de beton pe contrasens, respectiv pe sensul de intrare, unde a fost acrosat de un alt autoturism care circula regulamentar", a declarat purtatorul de cuvant al Brigadei Rutiere Bucuresti.

In ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru barbat. "Gasit in stop cardio-respirator, prin politraumatism, prezentand traumatism cranio-cerebral grav si leziuni incompatibile cu viata. S-a declarat decesul in jurul orei 21.25 de minute. Pentru aproximativ 10 minute s-a facut resuscitare", a spus Adriana Popa, medic SMURD, citata de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.