MedLife a preluat un pachet de 55% al companiei Valdi Medica, ce detine Spitalul Humanitas din Cluj. Spitalul ofera servicii medicale axate pe tratamente chirurgicale, specialitati medicale acordate in regim ambulatoriu, tratamente, urmarire postoperatorie. 

„Am intrat pe piata din Cluj-Napoca inca din anul 2008, odata cu deschiderea unui laborator de analize si a unui centru de medicina muncii. In anul 2015, ne-am extins si am deschis prima Hyperclinica MedLife in Cluj devenind primul operator medical care pune la dispozitia clujenilor solutii de ambulator, imagistica si laborator. Ne-am dorit foarte mult sa adaugam si partea de servicii spitalicesti. Odata cu preluarea pachetului majoritar al companiei Valdi Medica SRL devenim primul operator national care detine o unitate spitaliceasca in orasul Cluj, cu atat mai mult ca putem face asta alaturi de o echipa de medici de un asemenea calibru. Intentionam ca alaturi de partenerii nostri sa dezvoltam substantial spitalul in perioada imediat urmatoare si sa devenim cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din orasul Cluj”, a declarat Mihai Marcu, presedinte si director general al MedLife, noteaza mediafax.ro.

„Prin cooptarea partenerului MedLife in actionariatul societatii ne dorim sa trecem la o alta etapa de dezvoltare a Spitalului Humanitas prin extinderea sectiei clinice de spitalizare continua, prin dezvoltarea ambulatorului integrat si infiintarea unei sectii de spitalizare de zi pentru pacientii supusi unor interventii terapeutice minim invazive”, a declarat Adrian Barbos, membru fondator Spitalul Humanitas Cluj.

Spitalul Humanitas a fost deschis la sfarsitul anului 2016, fiind cel mai nou spital privat din Cluj-Napoca.

Odata finalizata aceasta tranzactie, MedLife va ajunge la cea de-a 16-a achizitie, Anima fiind ultima anuntata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.