P3, investitorul si dezvoltatorul pan-european de proprietati logistice, a semnat un parteneriat cu compania Logistic E van Wijk, furnizor de servicii integrate de transport si logistica, pentru o suprafata de 10.180 m² spatiu de depozitare si 252 m² spatiu de birouri in noul depozit 6 din parcul P3 Bucharest. Spatiul inchiriat reprezinta 75% din dimensiunea totala a depozitului.

O echipa de 40 de persoane va avea baza in acest depozit, care va fi utilizat pentru a distribui in medie 15.000 de paleti pe luna. Noul depozit este durabil din punct de vedere ecologic, respectand cele mai inalte standarde internationale, iar acoperisul foloseste panourile solare pentru a reduce costurile operationale.

Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport si logistica cu filiale in Romania, Olanda, Ucraina si Polonia. Compania a inceput in Olanda in 1949, dezvoltandu-se in Romania si, apoi, in Ucraina si Polonia. Grupul E van Wijk dispune de o flota de peste 350 de camioane, care acopera principalele piete din Europa si genereaza o cifra de afaceri consolidata de peste 80 milioane de Euro. Logistic E van Wijk Romania are 370 de angajati, 185 de camioane Euro 5 si Euro 6, 20.000 m² de spatii de depozitare in Bucuresti, Cluj-Napoca si Arad, si certificari ISO 9001, 14001, 22000.

Potrivit unui comunicat remis 9am, P3 are, in acest moment, un total de 305.000 m² in 11 depozite in parcul P3 Bucharest. Localizat la numai 13 km de centrul orasului, parcul P3 Bucharest este situat pe inelul de centura al orasului, cu acces la toate cele 6 sectoare ale Bucurestiului, la Aeroportul International Henri Coanda (la o distanta de 22 km) si la autostrada A2. P3 a finalizat recent trei noi cladiri in parcul P3 Bucharest si, de asemenea, planuieste sa se extinda atat in Bucuresti, cat si in centrul si vestul tarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.