Printul Harry a dezvaluit ca regreta durata scurta a ultimei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu printesa Diana, in ziua mortii ei. El a vorbit in cadrul unui documentar dedicat mamei lui, care va fi difuzat luni de televiziunea ITV din Marea Britanie. 

In documentarul intitulat ”Our Mother Diana: Her Life and Legacy”, dedicat printesei Diana, in preajma implinirii a doua decenii de la moartea ei, printii William si Harry au vorbit despre mama lor si au prezentat fotografii de familie nemaivazute, informeaza News.ro.

In documentar mai apar Charles Spencer, fratele printesei Diana, precum si artistii Elton John si Rihanna, care au acceptat in decembrie sa fie testati pentru HIV alaturi de printul Harry in Barbados, pentru a incuraja utilizarea acestui test.

Cei doi printi au mentionat in cadrul documentarului ca ultima convorbire telefonica pe care au avut-o cu mama lor, in ziua mortii ei, a fost foarte scurta.

Avand varstele de 15, respectiv 12 ani, printii William si Harry erau nerabdatori sa se intoarca la joaca, alaturi de verii lor, la Castelul Balmoral.

”Daca as fi stiut ca aceea urma sa fie ultima data cand voi vorbi cu mama mea... Cate lucruri i-as fi spus!”, a declarat printul Harry in documentar.

Recent, printul William a spus, in cadrul unei conferinte de presa, ca el si fratele lui nu vor mai vorbi niciodata public atat de deschis despre mama lor, pentru ca este dificil.

”Speram ca acest film va prezenta punctul de vedere al familiei ei si prietenilor apropiati, al celor care au cunoscut-o cel mai bine si vor sa ii protejeze amintirea si sa le spuna tuturor despre caldura ei, umorul pe care il avea si despre cum era ea ca mama”, a spus printul William.

”Nu exista zi in care William si cu mine sa nu ne dorim ca ea sa fi fost inca aici si sa nu ne gandim la ce schimbari ar aduce lumii”, a adaugat, la randul lui, printul Harry.

Documentarul pregatit de ITV se numara printre multe alte materiale realizate pentru a marca implinirea a doua decenii de la moartea printesei Diana. People si ABC au realizat un parteneriat pentru difuzarea programului ”The Story of Diana”, pe 9 si 10 august, in timp ce alte doua documentare sunt pregatite de BBC si HBO.

Citeste si:
Prințul William și Kate Middleton s-au ales cu noi titluri după...
Prințul William și Kate...

Printesa Diana, prima sotie a printului Charles, a murit la varsta de 36 de ani, pe 31 august 1997, dupa ce limuzina in care se afla alaturi de iubitul sau, Dodi al-Fayed, s-a izbit de un parapet intr-un pasaj din Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.