Un bazin de apa al unei firme din Tecuci, judetul Galati, a cedat din cauze inca necunoscute, apa revarsata afectand 18 masini, o curte, o hala, dar si cateva anexe. Pompierii si angajatii societatii de utilitati publice au intervenit pentru evacuarea apei si incearca sa afle cauzele producerii accidentului.

Purtatorul de cuvant al ISU Galati, Catalin Sion, a declarat, duminica, pentru News.ro, ca printr-un apel la 112 s-a semnalat faptul ca in curtea unei societati comerciale din zona industriala a municipiului Tecuci un bazin de apa a cedat.

"Este vorba despre un bazin de apa de o mie de metri cubi care a cedat. Era plin pe jumatate, iar apa care s-a revarsat a afectat 18 masini apartinand operatorului economic in cauza si unor persoane fizice. Au fost afectate si o curte, o hala de circa o suta de metri patrati si cateva anexe. S-a intervenit cu motopompe si doua autospeciale pentru evacuarea apei. Nu s-au inregistrate victime", a afirmat Catalin Sion, potrivit News.ro.

Deocamdata, nu se cunosc cauzele care au condus la acest incident, putand fi vorba despre un robinet defect sau vechimea bazinului.

La randul sau, primarul municipiului Tecuci, Catalin Hurdubae, a declarat ca in zona au fost trimisi si muncitori ai companiei de utilitati publice pentru a ajuta la evacuarea apei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.