Business 5 Iulie 2017 00:05 de Clara Vacaru
 Trei adolescente cu varste de 13, 14 si respectiv 16 ani dintr-o comuna prahoveana au ajuns de urgenta la spital, marti seara, dupa ce au inghitit un medicament recomandat in tratarea bolilor psihice, pe bratele lor fiind descoperite taieturi superficiale. Una dintre tinere este in coma, iar celelate doua, care sunt surori, sunt confuze dar starea lor este mult mai buna.

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean Prahova, echipajele medicale au intervenit, marti seara, in comuna Aricestii Zeletin, pentru a acorda ajutor specializat unor tinere care, conform primelor informatii, s-ar fi intoxicat cu un medicament recomandat in tratarea bolilor psihice. Este vorba despspre o adolescenta in varsta de 14 ani si alte doua, cu varste de 13, respectiv 16 ani, care sunt intoxicate cu medicamente si au taieturi superficiale in zona antebratelor.

Fata de 14 ani este in coma si a fost dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, unde medicii incearca sa ii salveze viata. Cele doua surori, a caror stare este mai putin grava, sunt confuze si au fost transportate la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti.

Localnicii sustin ca cele trei fete ar fi incercat sa se sinucida, insa politistii care cerceteaza cazul nu au inca o concluzie cu privire la circumstantele in care cele trei adolescente au ajuns sa ia medicamentele respective.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.