Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu a subliniat din nou faptul ca nu are legaturi sau prietenii cu reprezentantii serviciilor secrete. 

"In spatele lui Sorin Grindeanu se afla steagul Romaniei si al UE. Era bine sa fie si un steag NATO", a glumit premierul, potrivit digi24.ro.

"O tema care revine evident, nu am niciun fel de legatura cu servicii secrete. Colaborarea pe care am avut-o in acest cinci luni din postura de premier sau anul in care am fost ministru al comunicatiilor a fost strict institutional - e legal, corect si necesar. Nu am prietenii, legaturi cum au altii cu fosti sefi al serviciilor secrete din Romaniei, ceea ce nu e un lucru rau. fiecare om isi alege prietenii. Nu vreau sa personalizez. Nu am prietenii cu mine de acolo. Asa, strict institutional, am colaborat cu presedintele Iohannis", a declarat acesta in cadrul unei intalniri cu jurnalistii.

Premierul a declarat nu are nicio legatura cu serviciile. De asemenea, a avertizat ca presedintele social-democratilor va continua cu astfel de declaratii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.