Business 23 Mai 2017 11:50 de Clara Vacaru
De-acum este mult mai usor si mai rapid sa comanzi apa si cafeaua La Fantana. Compania a lansat platforma contulmeu.lafantana.ro unde clientii pot gestiona rapid, sigur si fara efort comenzile si relatia cu La Fantana.

Platforma permite comandarea produselor si a serviciilor din contract oricind si de oriunde, ca forma alternativa si mai rapida de comanda, mai ales in perioadele cu solicitari numeroase, precum vara si in timpul caniculei. Aceasta functioneaza si ca mod de gestiune a facturilor, care pot fi vizualizate, descarcate sau platite cu ajutorul contulmeu.lafantana.ro. In plus, reprezinta si un inventar util pentru istoricul comenzilor si al facturilor, precum si pentru datele importante ale serviciilor (contract, fisa de cont). In acelasi timp, platforma permite comunicarea directa de cereri pentru asistenta, sesizari, recomandari si evaluari ale serviciilor.

Lansarea acestei platforme online se alinieaza eforturilor pe care le facem pentru atingerea obiectivului prioritar de imbunatatire a calitatii serviciilor comerciale. Speram ca un numar cat mai mare de clienti sa utilizeze acest serviciu si sa se bucure de beneficiile pe care le ofera", a declarat Marius Iarca, IT &Communication Manager La Fantana.

Pentru a activa contulmeu.lafantana.ro, clientii trebuie sa contacteze La Fantana pentru confirmarea coordonatelor si a accesului la platforma. La Fantana este prima companie care activeaza in domeniul serviciilor de furnizare de apa si cafea si care pune la dispozitia clientilor un sistem online de gestiune a comenzilor. Prin aceasta, compania doreste sa contribuie la cresterea calitatii serviciilor si sa se adapteze la evolutia nevoilor si obisnuintelor clientilor.
www.lafantana.ro


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.