Business 9 Mai 2017 13:31
Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari nowcasting cod galben de vant si vijelii pentru mai multe judete.

[Update]

Avertizarea pentru judetele Gorj si Mehedinti a fost prelungita pana la ora 17.00.

De asemenea, judetul Contanta se afla sub cod galben pana la ora 16.30. Aici se vor semnala : averse din care se vor cumula peste 25 l/mp, iar ca fenomene asociate- intensificari de scurta durata ale vantului, descarcari electrice.

Pana la ora 14.30, in mai multe localitati din judetele Gorj si Mehedinti, se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, iar ca fenomene asociate- averse ce vor cumula 20-25 l/mp, grindina de mici dimensiuni.

Pana la ora 15.00, sub cod galben se afla judetul Valcea, unde se vor inregistra averse ce cumula local 20 l/mp si izolat 25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului. In aceasta zona, in ultimele ore, s-au cumulat cantitati de apa de 35-40 l/mp.

Atentionarile de fenomene meteo imediate se emit pentru o perioada de maximum sase ore, spun meteorologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.