Business 9 Mai 2017 11:49
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis o atentionare cod galben de inundatii pe rauri din sudul si centrul tarii, informeaza hotnews.ro.

Astfel, de marti ora 12.00, pana miercuri la ora 16.00 vor fi afectate raurile din bazinele hidrografice: afluentii Oltului din judetele Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea, Gorj, Arges, Olt si Dolj, Calmatui, Vedea - bazin superior si afluenti bazin mijlociu (judetele Arges, Olt si Teleorman), Arges - bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Arges, Dambovita, Teleorman, Giurgiu, Ilfov), Ialomita-bazin superior si Prahova si afluentii sai (judetele Dambovita si Prahova), noteaza stirileprotv.ro.

"Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare in intervalul 09.05.2017 ora 15:00 – 10.05.2017 ora 06:00 pe unele rauri mici din judetele: Valcea, Arges, Dambovita", mai anunta hidrologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.