Iti place sa-ti incepi ziua de la birou cu o cafea. De gustul acelei cafele poate sa depinda tonusul si, implicit, cheful tau de munca pentru toata ziua – de aceea, sa ai o cafea care sa te incante si sa te energizeze deopotriva la locul de munca nu este si nu poate fi un aspect neglijabil.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci ca sa te poti bucura pe deplin de ziua de munca este, asadar, sa te asiguri ca ai la indemana o cafea buna.

KAFUNE NERO, cafeaua de inspiratie sud-americana oferita de La Fantana pe baza de abonament esate o astfel de cafea buna - nici mai mult, nici mai putin. Este echilibrul perfect intre taria revigoranta a boabelor de Robusta si consistenta cremoasa, aroma puternica si usor dulceaga provenite din boabele de cafea Arabica.

Iti pui astfel pe birou nu o cafea oarecare, ci o cafea care ofera o proportie excelent echilibrata intre toate calitatile pe care le iubim la, nu-i asa, cea mai iubita bautura energizanta din lume!

Dozata perfect de aparatul Senseo Sarista, care insoteste orice abonament KAFUNE NERO, cana de cafea de pe biroul tau va raspandi o minunata aroma, fara sa fie doar o cafea aromata; te va umple de energie pentru ziua de lucru, fara sa-ti dea doar energie; te va satisface cu gustul ei deopotriva suav si usor aspru, fara sa fie nici prea suava, dar nici prea aspra. Gandeste-te la alternativa perfecta pentru filtrul acela de cafea din cafeteria firmei de care te-ai plictisit.

Iar peste toate acestea, gandeste-te ca o cana de KAFUNE NERO la momentul potrivit iti ofera si o minunata ocazie pentru o pauza in care sa-ti aduni gandurile si sa ti le pui in ordine.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.