Presedintele Klaus Iohannis va participa marti la o dezbatere cu reprezentanti ai mediului de afaceri, anunta Administratia Prezidentiala.

Evenimentul „Presedintele Romaniei in dialog cu mediul de afaceri”, initiat de Administratia Prezidentiala si organizat cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, reprezinta un cadru de consultare si dezbatere a directiilor de dezvoltare economica a Romaniei, scrie hotnews.ro.

Seful statului va avea un dialog cu reprezentanti ai mediului de afaceri, intreprinzatori romani si investitori straini, reprezentanti ai companiilor mari si ai intreprinderilor mici si mijlocii, in vederea dezbaterii prioritatilor si provocarilor cu care se confrunta mediul de afaceri romanesc, se arata in comunicat.

Avand in vedere obiectivele Proiectului de tara, initiat de Presedintele Romaniei, de a fundamenta si dezbate directiile de dezvoltare a tarii noastre, discutiile din cadrul evenimentului se vor axa pe elementele de viziune economica din partea mediului de afaceri, pe necesitatea sustinerii antreprenoriatului romanesc si a competitivitatii economice a Romaniei, care sa consolideze prosperitatea romanilor pe termen lung, precizeaza Administratia Prezidentiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.