Doua persoane au murit, iar alte opt au fost ranite in urma unui accident produs, marti dimineata, pe drumul national (DN) 1, in judetul Prahova, in care au fost implicate un autocamion, un microbuz si un autoturism.

Accidentul s-a produs marti dimineata, in zona localitatii prahovene Barcanesti, pe DN1.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu, in accident au fost implicate un autocamion, un microbuz si un autoturism.

Doua persoane au murit, iar opt au fost ranite, primii pacienti fiind preluati deja de la fata locului pentru a fi transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Prahova, conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae.

Unul dintre raniti, aflat in stare mai grava, cu traumatisme si politraumatisme, a fost preluat de un elicopter SMURD, relateaza News.ro.

Cele doua victime care au murit, doi barbati, aveau 30 si 45 de ani, fiind vorba despre o persoana din microbuz si soferul autocamionului, a precizat sursa citata.

la locul accidentului au intervenit doua autospeciale cu apa si spuma, trei ambulante SMURD, precum si un elicopter SMURD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.