Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership si antreprenoriat din Romania cu profesori de la Harvard si Stanford, a deschis aplicatiile.

In cadrul programelor Aspire, tinerii ambitiosi invata cum sa devina liderii de maine. Cei mai buni profesori de la Harvard, Stanford si Berkley vin din Statele Unite ale Americii special pentru acest proiect. Studentii de top si tinerii profesionisti din tara si din strainatate sunt invitati sa aplice.

Programul Aspire Academy se afla anul acesta la cea de-a 7-a editie si va avea loc in perioada 14-22 iulie, la ANA Hotels in Poiana Brasov. Co-presedintele Aspire, Luca Mateescu, spune ca experienta Aspire l-a schimbat: “In calitate de participant la primele editii, pot spune ca programele Aspire m-au ajutat sa-mi descopar pasiunile si sa ajung unde sunt astazi! Multi dintre participanti au parte de o experienta cu adevarat formatoare in cadrul programelor noastre. Cursurile sunt special create pentru acei elevi, studenti si tineri profesionisti cu rezultate deosebite care au nevoie de o directie profesionala si de un imbold. Participantii sunt incurajati sa lucreze si sa interactioneze cu unii dintre cei mai buni profesionisti, oameni de afaceri si profesori. Studentii programelor Aspire invata despre leadership si business prin munca in echipa pentru diverse proiecte la care nu ar avea acces in alta parte. Daca esti un tanar ambitios si vrei sa iti valorifici capacitatile alaturi de un colectiv remarcabil, atunci programele Aspire sunt pentru tine.”

Aspire raspunde nevoii tinerilor romani de indrumare profesionala la standarde superioare. Programele le ofera tuturor participantilor acces la informatii esentiale pentru succes in cariera intr-un mod profesionist alaturi de lideri ai mediului de afaceri si profesori internationali de renume.

Dupa terminarea programului, participantii vor face parte din reteaua de job-uri, oportunitati si internship-uri din cadrul organizatiei Aspire. Multe companii de top din Romania si din strainatate decid sa recruteze direct prin intermediul organizatiei. Comunitatea reuneste astazi peste 500 de elevi, studenti si profesionisti care impartasesc constant resurse si oportunitati cu toti membrii Aspire.

Proiectul a fost fondat in anul 2011 de catre un grup de absolventi romani de la universitati de top din Statele Unite si Europa, precum: Harvard, Wharton, Princeton, IE si Georgetown. Misiunea lor a fost si este sa le ofere tinerilor romani acces la educatia din Occident de care ei au avut parte.

Citeste si:
Profesorii sunt principala problemă a sistemului de educație din...
Profesorii sunt principala...

Procesul de selectie este unul foarte riguros, asa ca numai cei mai buni ajung sa faca parte din comunitatea Aspire. “Viziunea noastra este sa cream o retea internationala de tineri lideri de success, din Europa si alte continente.” a declarat Luca Mateescu.

Elevii, studentii si tinerii profesionisti sunt invitati sa isi trimita aplicatia pana la data de 3 Aprilie la adresa www.aspireacademy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.