Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a finalizat procesul de selectie a celor 50 de companii care vor intra in etapa finala a proiectului „Made in Romania”. Jumatate dintre companii au fost votate de membrii comisiei de nominalizare, iar cealalta jumatate de catre reprezentantii BVB.

„Competitia a fost acerba si ne-a fost greu sa alegem doar 50 de companii din cele 166 inscrise. Suntem mandri sa vedem ca multe alte companii romanesti s-au inscris in acest proiect al Bursei de Valori Bucuresti. Este cel mai bun semn pentru noi ca BVB si piata de romaneasca de capital sunt branduri cu care merita sa te asociezi,” spune Lucian Anghel, presedintele BVB.

„Sunt convins ca vom scrie istorie in piata de capital din Romania cu aceasta Liga a Antreprenorilor,” a zis Ludwik Sobolewski, CEO al BVB.

„Made in Romania” a intrat in cea de-a treia si ultima etapa de selectie din cadrul proiectului in care un juriu format din 12 experti romani si straini vor selecta 14 companii care au cel mai mare potential de crestere, cele mai fascinante strategii de business sau realizari semnificative. Cea de-a cincisprezecea companie va fi selectata de public, care va putea vota compania favorita in perioada 7-19 martie. Voturile vor putea fi exprimate pe www.bvbleague.ro.

Cele 50 de companii selectate sunt:

  1. 2Performant Network SA
  2. Agricover
  3. Amber Studio
  4. Autonom rent-a-car
  5. Bilka Steel
  6. Bittnet Sysems SA
  7. BlueAir – Airline Management Solutions SRL
  8. Calirom
  9. Ciserom
  10. Cris-Tim
  11. Cumpana 1993 SRL
  12. Direct One
  13. Electrogrup
  14. Elsaco Electronic
  15. Equatorial Gaming SRL
  16. Evolution Prest Systems SRL (evoMAG)
  17. Eximprod Grup
  18. Free WiFi
  19. Good People SA
  20. Grupul Artmark
  21. Hexol
  22. Intermedicas Worldwide SRL
  23. IRUM SA
  24. Ivatherm
  25. Klaus SRL
  26. Lasting Systems
  27. MavenHut
  28. MBTelecom Ltd SRL
  29. Multinvest SRL
  30. NetBrinel
  31. Prutul
  32. RAAL
  33. Reea SRL
  34. RockStar Construct SRL – Piatra Online
  35. Ropharma
  36. Safetech Innovations
  37. Salad Box
  38. Scala Assistance
  39. Simartis Telekom
  40. Smartbill
  41. Softelligence SRL
  42. Symme3D
  43. Symmetrica
  44. Synchro SRL
  45. Temad
  46. Thinslices
  47. Transavia
  48. Tremend
  49. Vola.ro
  50. Zitec

Cele 15 companii vor fi anuntate pe 3 aprilie in cadrul galei „Made in Romania”. Companiile alese vor participa ulterior la un program de mentorat care se va desfasura intre aprilie si noiembrie 2017. In fiecare luna din acest an, din aprilie si pana in noiembrie, vor fi acoperite subiecte precum marketing si branding, strategie si inovare, audit si finantarea dezvoltarii.
Citeste si:
5 pași esențiali pentru alegerea unei companii de împrumut online
5 pași esențiali pentru...

In functie de tema fiecarei luni, vor avea loc ateliere, training-uri si intalniri unu la unu dedicate echipelor si angajatilor din companiile selectate. In urma acestui program, in cele opt luni, BVB si partenerii vor contribui la stimularea proceselor de inovare si bune practici in cadrul acestor companii, sprijinind astfel cresterea lor. Participarea in cadrul acestui program este gratuita si se face la cererea companiilor, arata BVB in comunicatul remis 9AM.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.