BNR reactioneaza dupa ce mai multi lideri politici au vorbit despre implicarea multinationalelor in manifestatiile anti-Guvern. Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Bancii Nationale, spune ca ar fi o greseala fatala tragerea la raspundere a acestora sub pretextul protestelor fata de Ordonanta de Urgenta 13.

Invitat in emisunea „24 de minute” - difuzata exclusiv online pe digi24.ro - Dan Suciu apreciaza drept deplasata intentia puterii de a ancheta in Comisia SRI multinationalele asupra carora exista suspiciuni ca si-ar fi trimis angajatii in strada.

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR: Cred ca e deplasata o asemenea ancheta. La BNR nu vrem sa intram intr-o astfel de retorica. E o retorica legata de multinationale care depaseste poate problema fundamentala care tine de repartitia profiturilor, de circulatia capitalului. E o problema transnationala asta.

Reporter: Ar putea avea de suferit aceste multinationale?

Dan Suciu: Ar fi o greseala fatala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.