Reteaua de sanatate REGINA MARIA incepe anul 2017 sub semnul expansiunii, dupa ce, anul trecut, si-a marit portofoliul cu sase centre medicale in Pitesti, Craiova, Targu Mures si Timisoara.

Din acest an, furnizorul a inceput sa activeze si pe piata serviciilor medicale private din Ploiesti prin preluarea centrului Al-Medica Berlin si si-a extins portofoliul in Bucuresti prin achizitionarea clinicii IXIA Medica, deservind o zona importanta din estul orasului.

Capitala ramane un centru de interes pentru deschiderea de noi unitati. Astfel, Reteaua de sanatate REGINA MARIA a inaugurat in luna februarie Policlinica Victoria (aflata in imediata apropiere a Pietei Victoria) si are in plan deschiderea unei noi unitati medicale in Dorobanti. Cu aceste doua noi lansari, furnizorul ofera o acoperire mai buna si pentru zona centrala a capitalei.

Investitia totala depaseste 2 milioane de euro si confirma implicarea activa a Retelei de sanatate REGINA MARIA in dezvoltarea sistemului medical la nivel national.

”2016 a fost, pentru REGINA MARIA, un an al tranzactiilor. Doar prin intrarea in Retea a Ponderas Academic Hospital am marcat una dintre cele mai importante astfel de tranzactii de pe piata serviciilor medicale private. In ultimii ani, REGINA MARIA a fost implicata in 13 tranzactii cu preluare integrala a altor jucatori, precum si in 3 tranzactii care au vizat schimbarea actionariatului companiei – cele mai mari din piata serviciilor medicale. Cu toate acestea, punem in continuare accent pe calitate, nu pe cantitate. Ne alegem cu grija achizitiile si partenerii, pentru ca scopul nostru este de a ne mentine leadership-ul pe zona de calitate a serviciilor si de a oferi acelasi standard medical in toate locatiile noastre. Avem in continuare apetit pentru achizitii, ne uitam la mai multe deal-uri si suntem deschisi catre alte oportunitati de extindere. Analizam toate posibilele achizitii cu cea mai mare seriozitate”
, a declarat Fady Chreih, CEO al Retelei de sanatate REGINA MARIA.

REGINA MARIA a deschis prima policlinica in Ploiesti

Recent, REGINA MARIA a achizitionat Al-Medica Berlin, punand astfel pe harta prima policlinica a retelei din Ploiesti, care, in urma unui proces de modernizare, va prelua numele REGINA MARIA Ploiesti. Noul centru se intinde pe o suprafata de 300 de mp, dispune de 9 cabinete pentru consultatii si de un punct de recoltare a analizelor. Pentru inceput, pacientii au acces la 13 specialitati medicale, urmand ca pe parcursul acestui an, numarul acestora sa fie suplimentat. Policlinica ofera investigatii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate pentru cinci specialitati (dermatologie, ecografie, obstetrica-ginecologie, pneumologie si psihiatrie), dar si servicii de Medicina Muncii.

Trei noi locatii REGINA MARIA in Bucuresti

Potrivit unui comunicat remis 9am, reteaua de sanatate REGINA MARIA detine, in acest moment, 14 policlinici in capitala, dupa ce, la inceputul acestui an, a inaugurat alte doua centre si are ca obiectiv pe termen scurt deschiderea unui al treilea.

Policlinica REGINA MARIA Doamna Ghica
(fosta IXIA Medica) vine in intampinarea nevoilor medicale ale pacientilor din zona de est a capitalei prin 30 de medici din 12 specialitati precum: medicina de familie, alergologie, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, obstetrica-ginecologie si multe altele. Dintre acestea, cinci specialitati sunt in contract cu CAS.

Policlinica Victoria, amplasata in imediata apropiere a Pietei Victoria, deserveste una dintre cele mai importante zone de business din Bucuresti si aduce peste 20 de specialitati medicale, 11 cabinete pentru consultatii si centru propriu de recoltare a analizelor de laborator. Policlinica Victoria are program de functionare si sambata.

Pentru perioada imediat urmatoare, furnizorul pregateste inaugurarea celei de-a 15-a locatii din Bucuresti, o policlinica in zona Dorobanti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.