Prima editie a celui de-al saptelea sezon al emisiunii ”Romanii au talent” a fost, vineri seara, lider absolut de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarita de peste 3,5 milioane de telespectatori, informeaza Pro TV.

Pe intreaga durata de difuzare, 20.30 - 23.35, la nivel national, 3,7 milioane de telespectatori au urmarit show-ul ”Romanii au talent”, iar in minutul de maxima audienta, de la 22.23, peste 4,4 milioane de romani s-au aflat in fata televizoarelor.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul ”Romanii au talent” a inregistrat 23 puncte de rating si 53,4% share, de aproape opt ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 2,9 puncte de rating si 6,8% share.

Juriul, format din Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu si Florin Calinescu, a fost impresionat de ultima concurenta intrata in concurs vineri seara, Paula Rad, care a interpretat ”O mio babbino caro”. Concurenta, o tanara de 28 de ani, a fost trimisa direct in semifinala.

Emisiunea ”Romanii au talent” este prezentata de Smiley si Pavel Bartos. In cel de-al saselea sezon, premiul de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman i-au revenit Laurei Bretan, o soprana in varsta de 14 ani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.