#Dichisar de Martisor se intampla in weekend-ul 25-26 Februarie, 10:00-20:00, la Impact Hub Bucuresti. (str. Halelor, nr. 5, langa DM Unirii). 2 zile de fun, food & shopping alternativ, alaturi de cei mai buni creatori de pe Breslo.

Martie e despre sisterhood. O luna de cafele cu prietenele, solidaritate si recunoastere publica reciproca. Luna in care ne oprim putin sa apreciem tot ce-am construit impreuna, tot suportul primit si oferit, amprentele mamei, fiicei, mentorilor si prietenelor asupra fericirii fiecareia dintre noi. Vom avea multe ocazii sa ne intalnim in saptamanile ce urmeaza.

Azi vorbim despre #Dichisar: targul celei mai mari comunitati creative din Romania. Breslo.ro sustine antreprenoriatul creativ feminin inca din 2008. A reusit sa adune la un loc peste 165 000 de creatori si consumatori de design romanesc, ce se sustin, inspira si motiveaza reciproc. In cele 6 editii #Dichisar de pana acum am avut ocazia sa cunoastem aproape 200 dintre cei mai buni creatori de pe Breslo. Editia a 7-a e de bifat obligatoriu pentru cadouri de Martisor si 8 Martie.

5 motive sa nu ratezi editia #Dichisar de Martisor:

1. ATMOSFERA | Daca nu ai mai fost pana acum la #Dichisar, ti se vor reseta standardele. E targul pe care-l vei compara cu toate cele ce vor urma.

2. PRODUSELE | Funky, alternative, cu suflet, mesaj si misiune. Pentru prietena ce mai buna, sora, mama, bunica, sefa, colega de birou. Si mai ales pentru tine.

3. EXPOZANTII | Oameni #misto, talentati si cu picioarele pe pamant. Daca ai nevoie de o injectie de pasiune, aici e locul. Vino devreme, sa ai timp de vorba.

4. BARUL
| Organizatorii au un talent pentru a depista ce e trending in Bucuresti. Aici i-am cunoscut pe Coftale si Beautyfood, acum e randul VanFruct. Yumm!

5. TOMBOLA CU MULTUMIM | Peste 60 de premii pentru cei ce cumpara de la #Dichisar, donate de designerii prezenti. Cui nu-i plac cadourile?

25-26 Februarie, pe muzica buna, la o cafea adevarata si un cheesecake cu afine, sa ne vindece de astenie. Puteti accesa AICI pagina evenimentului pe Facebook.

Citeste si:
Sfaturile pentru ținuta de Crăciun și Revelion. „Fiţi mai îndrăzneți”
Ce sfaturi au designeri...

Despre seria de evenimente #Dichisar
Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de designeri tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona beauty&lifestyle.

Despre organizatori - Breslo.ro
Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu peste 165 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 190 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Citeste si:
FOTO 20 de situații în care Mama Natura a întrecut limitele...
Imagini incredibile! 20 de...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.