Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis, cel mai mare proiect rezidential din zona de nord a Bucurestiului, are ca obiectiv in acest an vanzarea a 540 de noi locuinte si continuarea dezvoltarii generale a infrastructurii din cadrul complexului rezidential.

2.300 de locuinte sunt finalizate in acest moment in cadrul Cosmopolis, comunitatea numarand peste 4.500 de locuitori. Datorita stadiului la care a ajuns, aceasta poate fi condiserata una din cele mai mari comunitati apartinand unui proiect rezidential local.

„Obiectivul nostru pentru 2017 este sa mentinem vanzarile anului trecut, cu o usoara crestere si sa ajungem la 540 de locuinte vandute. Anul trecut am vandut 470 de unitati cu o valoare totala de 30 de milioane de euro si am inregistrat o crestere in vanzari de 10% raportat la anul 2015. Anul acesta, continuam sa investim atat in infrastructura, cat si in dezvoltarea generala a Cosmopolis.”
, a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO OPUS LAND DEVELOPMENT.

In cadrul complexului rezidential, a fost construit anul trecut si strip mall-ul Cosmopolis Plaza, in urma unei investitii de 2,2 milioane de euro. Acesta are deja deschise magazine dedicate celor mici, o farmacie, o curatatorie, un pet-shop, magazine de imbracaminte, un supermarket, o cofetarie, un magazin de amenajari interioare, unul de produse bio, un beauty salon si alte spatii destinate serviciilor. Strip mall-ul dispune si de o parcare proprie. Alte magazine se vor deschide in 2017, urmand ca in luna aprilie, gradul de ocupare a spatiilor comerciale sa fie in proportie de 90%.

Potrivit unui comunicat remis 9am, pe langa strip mall, locuitorii din Cosmopolis beneficiaza si de numeroase facilitati care includ o gradinita, o scoala primara, un parc, o plaja privata pe malul lacului din apropierea ansamblului, sapte piscine exterioare, terenuri exterioare de baschet, fotbal si tenis, restaurant si mai multe terenuri de joaca pentru copii. In plus, rezidentii au transportul asigurat pana la statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu, prin linii de microbuz care circula permanent, din 30 in 30 de minute.

Pretul de vanzare al locuintelor din Cosmopolis pleaca de la 35.000 de euro si ajunge pana la 150.000 de euro, excluzand vilele personalizate.

Din totalul unitatilor puse la vanzare anul trecut, studiourile si apartamentele cu doua camere au fost cel mai bine primite in randul cumparatorilor, cu un procent de 58%, urmate de vile cu 27% si de apartamentele cu trei camere, cele din urma avand un procent de 15% in totalul vanzarilor.

Citeste si:
Obiectivul Rusiei în Ucraina. Vladimir Putin mai are o lună la...
Obiectivul Rusiei în Ucraina....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.