Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, marti dimineata, pe autostrazile A3 Bucuresti - Ploiesti si A2 Bucuresti - Constanta, din cauza viscolului, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Conform sursei citate, pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti se circula cu dificultate, vizibilitatea fiind scazuta sub 100 de metri din cauza viscolului, transmite News.ro.

Si pe A2 Bucuresti - Constanta traficul este ingreunat, intre Fundulea si Lehliu vizibilitatea fiind sub 100 de metri, iar intre Lehliu si Drajna vizibilitatea este scazuta sub 50 de metri din cauza viscolului.

Potrivit Infotrafic, se actioneaza si se imprastie material antiderapant, insa din cauza vantului puternic zapada este readusa pe sosea.

Judetele Constanta si Calarasi, alaturi de Caras-Severin si Mehedinti, se afla sub avertizare cod galben, de luni seara si pana marti dupa-amiaza. Meteorologii au atentionat ca, pana miercuri seara, in sudul si sud-estul tarii va fi vant, care va putea depasi la rafala 55 de kilometri pe ora, iar in Banat, Oltenia, jumatatea de sud a Munteniei si in Dobrogea vor fi ninsori slabe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.