CFR Calatori a anulat, vineri, 37 de trenuri, majoritatea dintre ele deservind zona de est a tarii. La aceasta ora nu sunt linii inchise si nici trenuri blocate, insa circulatia se desfasoara inca in conditii de iarna.

Compania CFR Calatori a anulat 37 de trenuri, cele mai multe de pe rute secundare, precizand ca vor exista actualizari periodice ale acestei liste, in functie de evolutia conditiilor meteo si de situatia din teren.

Traficul feroviar reintra treptat in graficele normale, potrivit CFR Calatori, la aceasta ora neexistand linii inchise si nici trenuri blocate.

Pe magistrala Bucuresti - Constanta circula toate trenurile si sunt remorcate cu locomotive electrice, mai arata compania.

La ora transmiterii acestei stiri, in Gara de Nord din Bucuresti, cea mai mare intarziere, de 65 de minute, o avea un tren care urma sa soseasca de la Satu Mare. Un alt tren, care venea de la Constanta, avea 25 de minute intarziere, la fel ca o garnitura asteptata de la Timisoara, precizeaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.