Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari nowcasting cod galben si portocaliu de vant in mai multe regiuni.

Update- Meteorologii au emis o atentionare cod galben, valabila tot pana la ora 15.00 si pentru zona de munte a judetului Cluj, unde la peste 1400 m altitudine, se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor depasi 80-90 km/h viscolind si spulberand zapada.

De asemenea, in judetele Satu Mare si Bihor, se vor inregistra intensificari ale vantului, care la rafala vor atinge si depasi viteze de 55-60 km/h. Atentionarile sunt valabile pana la ora 19.00.


Sub cod galben se afla zonele de munte din judetele Bistrita-Nasaud si Maramures, unde la peste 1200 m altitudine, se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor depasi 80-90 km/h viscolind si spulberand zapada, determinand scaderea vizibilitatii.

Sub cod portacaliu se afla zonele de munte din judetele Neamt si Suceava, unde la altitudini de peste 1700 m, se vor inregistra intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala 120 km/h, spulberand zapada si determinand reducerea vizibilitatii, scrie romaniatv.net.

Avertizarile sunt valabile pana la ora 15.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.