Premiul „Business Growth of the year” a fost decernat in acest an companiei Nemo Express cu ocazia evenimentului „Romanian Awards 2016 Courier and Postal Services”, dupa ce a inregistrat o crestere cu 29% a cifrei de afaceri la finalul anului trecut.

La Gala de premiere, care a fost organizata in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, au participat reprezentanti ai celor mai importanti jucatori din industria de profil, precum si importanti furnizori de servicii pentru domeniul cuireratului rapid.

Premiul rezervat companiei Nemo Express i-a fost inmanat lui Horia Serbanescu - Business Development Manager Nemo Express. Acesta a tinut sa precizeze ca premiul se datoreaza efortului depus de intreaga echipa Nemo Express, caruia a tinut sa-i multumeasca si s-o felicite cu aceasta ocazie.

„Acest premiu vine ca o recunoastere a unui efort comun al intregii echipe Nemo Express, care a dovedit inca o data ca atunci cand vrei, si-ti canalizezi intreaga vointa intr-o directie, cu unitate, cu investitii si perseverenta, iti poti depasi oricand limitele. Ne-am autodepasit in ultimii doi ani, traversand perioade foarte aglomerate, care au reprezentat adevarate provocari pentru industria de curierat. Volumele cresc fara incetare, iar acum pe noi, pe cei de la Nemo Express, pana si acest premiu ne obliga sa ramanem la inaltime, sa reusim sa ne mentinem aceeasi parteneri de incredere pentru clientii nostri”, a declarat acesta.

Din partea companiei, la eveniment au mai participat Cosmin Paduretu - Manager Operatiuni Bucuresti, Cristian Gheorghe - Manager National de Operatiuni, Cristian Sima - Senior Sales Manager, Marius Teler - Manager Customer Service si Horatiu Ciornei - Marketing Manager.

NEMO EXPRESS a fost infiintata in anul 2002 ca o consecinta a contextului economic, fiind o rezultanta a necesitatilor existente pe piata logistica si de curierat din acea perioada. Bazele noii entitati au fost puse de specialisti in domeniu, profesionisti cu mare experienta in industria de profil. Start-up-ul de succes a fost o confirmare fireasca a abordarii corecte a bazelor afacerii, care a beneficiat din start de o logistica foarte bine pusa la punct si de o gestionare realista si pragmatica a unei infrastructuri complete. In foarte scurt timp, Nemo Express a dezvoltat o retea nationala cu o acoperire de 100% pentru intreg teritoriul Romaniei si o flota pe care a modernizat-o fara incetare, de la infiintare si pana in prezent. Livrarea expedierilor se face in sistemul ”door to door”, intr-un interval de 24 de ore pe tot parcursul tarii, prin intermediul retelei de curieri – personal angajat si pregatit pentru a putea raspunde tuturor solicitarilor, angajati pregatiti sa faca fata celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Confidentialitatea serviciilor Nemo Express este garantata.

Citeste si:
Cristina Cioran a rămas o mamă singură. Cine o ajută cu creșterea...
Cristina Cioran a rămas o...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.