CLOUDIFIER SRL deruleaza, incepand cu data de 09.09.2016 proiectul „Platforma de migrare automatizata in Cloud a aplicatiilor si sistemelor informatice clasice - Cloudifier.net”, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, incheiat cu Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si Inovare in calitate de Organism Intermediar (OI), in numele si pentru Ministerul Fondurilor Europene (MFE) in calitate de Autoritate de Management (AM) pentru Programul Operational Competitivitate (POC).

Valoarea totala a proiectului este de 905.230,00 lei din care asistenta financiara nerambursabila este de 798.681,00 lei.

Proiectul se implementeaza in Voluntari, Jud. Ilfov pe o durata de 21 de luni.

Obiectivul proiectului „PLATFORMA DE MIGRARE AUTOMATIZATA IN CLOUD A APLICATIILOR SI SISTEMELOR INFORMATICE CLASICE- Cloudifier.NET” este cercetarea, dezvoltarea si punerea in functiune in mediul comercial a produsului platforma inovativ Cloudifier.NET, ce se adreseaza domeniului tehnologiilor informatiei si comunicatiilor.

Proiect finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.