Sase persoane au fost ranite, luni dimineata, una dintre ele fiind in stare grava, in urma unui accident in care au fost implicate o autoutilitara si un autoturism, produs pe drumul care leaga localitatile brasovene Bran si Predelut.

Accidentul s-a produs luni dimineata, in judetul Brasov, pe drumul care leaga localitatile Bran si Predelut.

Un autoturism si o autoutilitara s-au ciocnit dupa ce unul dintre autovehicule a derapat si a intrat pe contrasens, soseaua fiind acoperita cu polei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Ambulantei Brasov, Adriana Palaghiea, sase persoane au fost ranite si transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov de catre doua echipaje SMURD si trei ambulante.

Dintre cei sase raniti, unul este in stare grava, suferind un traumatism cranio-cerebral, o fractura la piciorul strang si, posibil o fractura de bazin, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Luiza Danile. Ceilalti cinci raniti sunt in afara oricarui pericol, spun medicii, dar vor mai ramane in spital pentru investigatii suplimentare.

Politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.