Editia cu numarul 9 Top Talents Romania va avea loc saptamana aceasta, pe 25 – 26 noiembrie la Hotel Novotel din Bucuresti. In fiecare an evenimentul reuneste 250 de tineri cu potential, cei mai buni la nivel national.

In urma unui proces de selectie riguros, acestia primesc invitatia de a fi prezenti, timp de 2 zile, la Top Talents unde au ocazia sa invete de la profesionisti care sunt pasii pentru o cariera de succes. Editia aceasta tinerii vor intalni reprezentantii companiilor Coca-Cola HBC Romania, Philips, Vodafone Romania, Google, Arctic, EY, Unilever, JTI Romania si Heineken Romania.

Evenimentul Top Talents Romania isi propune sa identifice si sa premieze tineri cu rezultate exceptionale si cu motivatie pentru dezvoltarea personala si profesionala. Proiectul se adreseaza studentilor in ani terminali de facultate, masteranzilor si proaspat absolventilor. Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro.

Agenda evenimentului Top Talents Romania este structurata astfel incat sa ofere o experienta importanta de invatare si socializare celor 250 de finalisti. Vor fi conferinte sustinute de reprezentanti ai companiilor Coca-Cola HBC Romania, Philips, Vodafone Romania, Google, Arctic, EY, Unilever, JTI Romania si Heineken Romania, dar si zone de interactiune precum Networking Career Corners si workshop-uri sustinute de companiile prezente.

In ceea ce priveste speakerii evenimentului, in cadrul editiei Top Talents Romania din acest an, vor fi prezenti: Elisabeta Moraru, Country Manager Google Romania, Sergiu Negut, CEO & board adviser specializat in crestere antreprenoriala si Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management Romania, Vargha Moayed, EY Advisory Service Line Leader, Nicolae Vilceanu – Network Deployment Director, Vodafone Romania.

Alex Glod, senior trainer si TEDx Speaker, va sustine un workshop de Storytelling. Participantii vor invata cum sa empatizeze cu audienta si cum pot comunica eficient. In cadrul workshopului „The power of self directed learning” echipa Rocketists le va arata celor interesati cum poate deveni invatarea un proces valoros, productiv si distractiv. Totodata, candidatii pot afla de la reprezentantii companiilor participante informatii utile despre oportunitatile de cariera deschise, procesul de selectie, modul in care poate evolua cariera lor.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

Alaturi de Bogdan Grigore, candidatii vor participa in prima zi a evenimentului la sesiunea Fun & Motivation, iar in a doua zi la workshopul de Public Speaking.

In cadrul evenimentului, Universum Events va organiza doua activitati interactive: Peak Performance si Beat the Box. Aceste sesiuni ii vor ajuta pe participanti sa gaseasca solutii creative la probleme si sa lucreze eficient in echipa.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi accesate pe site-ul www.hipo.ro


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.