Ana Maria Patru a demisionat, marti seara, din functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente (AEP), a anuntat avocatul acesteia, Cristian Ene, la iesirea de la audierile de la DNA Ploiesti.

Cei doi avocati care au asistat-o pe Ana Maria Patru pe parcursul catorva ore de audieri la DNA Ploiesti au parasit singuri, marti seara, sediul institutiei, iar la iesire unul dintre aparatori a anuntat demisia sefei AEP.

Avocatul Cristian Ene a declarat ca, "avand in vedere situattia juriidca", Ana Maria Patru a decis sa demisioneze din functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente

"Doamna Ana Maria Patru, avand in vedere situatia juridica, a luat decizia de a inainta de indata demisia din functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente. De asemenea, procesul va continua si maine vom merge la judecator in vederrea continuarii urmaririi penale si lamuririi situatiei din punct de vedere al masurii preventive", a spus Cristian Ene.

In conditiile in care avocatii au parasit sediul DNA Ploiesti, Ana Maria Patru se afla in continuare in incinta institutiei, ea fiind retinuta pentru 24 de ore.

Patru urmeaza sa fie dusa in arestul IPJ Prahova, de la Campina, scrie News.ro.

Ana Maria Patru, urmarita penal pentru trafic de influenta si spalarea banilor, a fost retinuta, marti seara, de catre procurorii DNA Ploiesti, fiind acuzata ca a pretins si primit de la reprezentantii unei societati comerciale sume de bani reprezentand contravaloarea unui imobil in Bucuresti si a unei masini, in schimbul derularii unor contracte incheiate de societate cu AEP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.