Accidente in lant in care au fost implicate 17 autovehicule au avut loc miercuri dimineata pe autostrada Bucuresti - Constanta, din cauza poleiului. Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, 22 de persoane au fost ranite, patru fiind transportate la spital.

Un accident in lant a avut loc miercuri dimineata, pe A2 la iesirea catre centura Capitalei. Alte doua accidente au avut loc pe autostrada Bucuresti - Constanta, la km 10 si la km. 54.

Conform Centrului Infotrafic, accidentele s-au produs "din cauza neadaptarii vitezei la conditiile unui carosabil acoperit cu polei".

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat ca in accidente au fost implicate 17 masini, iar 22 de persoane au fost ranite si evaluate la fata locului de catre echipajele medicale.

El a precizat ca dintre acestea patru sunt transportate cu ambulante la spitale, nefiind cazuri grave. Arafat a mai spus ca, din cei patru raniti preluati de ambulante, unul are fracturi la maini. In cazul celorlalte persoane evaluate de medici nu a fost necesara transportarea la spital, acestea avand rani minore.

In urma cu 10 zile, pe A2 a avut loc un accident in lant, in care au fost implicate 30 de vehicule, peste 50 de persoane ajungand la spital, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.