Veste excelenta pentru romanii cu mustata pe care ii cheama Tiriac! Anul acesta, de Black Friday, vor putea sa-si cumpere de pe eMAG nu doar telefoane, bormasini sau home cinema, ci si cel mai important site de umor din Romania, www.timesnewroman.ro.

”Da, cred ca este adevarat, anul acesta avem site-ul TNR in oferta de Black Friday”, a confirmat, sub protectia anonimatului, un angajat eMAG. ”Nu sunt insa chiar sigur, ca anul asta avem peste 1.000.000 de produse la oferta si, va dati seama, nu am cum sa le stiu chiar pe toate. Dar parca asa tin minte, ca am vazut site-ul TNR in depozit, imediat dupa rafturile cu laptopuri si tablete. Statea acolo si facea glume cu baietii din depozit.”

Daca isi cheltuie banii pe alte oferte de Black Friday si nu le mai raman bani ca sa cumpere acum site-ul TNR, romanii interesati de el pot sa-l adauge la ”Favorite” pe eMAG si sa spere ca, pana castiga ei la loto sau primesc o mostenire fabuloasa, nu-l cumpara altcineva. Sau, daca au vreo Cumintenie pe-acasa, uitata in pivnita sau garaj, o pot vinde statului roman, iar cu banii obtinuti pot cumpara linistiti TNR-ul.

Material preluat de pe site-ul www.timesnewroman.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.