Reteaua de sanatate Regina Maria continua investitiile masive din acest an, prin extinderea Ponderas Academic Hospital, atat din punct de vedere al capacitatii, cat si al gamei de servicii oferite.

La inceputul acestui an, Ponderas Academic Hospital avea o suprafata de 9.000 mp, 141 de paturi si 8 sali de operatie. In prezent, in urma primei etape de extindere a spitalului, parte a Retelei REGINA MARIA, Ponderas a ajuns la o suprafata de 12.500 mp, 200 de paturi si 12 sali de operatie. In plus, spitalul mai dispune de un departament de primiri urgente disponibil 24/7, iar numarul de cabinete medicale a crescut de la 35 la 45.

”Asa cum am promis, continuam sa dezvoltam Ponderas Academic Hospital si sa construim si mai mult pe zona de calitate si excelenta medicala. Alaturi de prof. dr. Catalin Copaescu, avem un plan strategic bine pus la punct, prin care dorim sa transformam Ponderas intr-un spital de referinta pe plan european. Consolidam ceea ce prof. dr. Copaescu si echipa sa au construit in ultimii 5 ani si venim cu know-how-ul necesar pentru a creste si mai mult capacitatea spitalului si expertiza echipelor medicale. Pana acum, am investit 3 milioane de euro in dezvoltarea Ponderas Academic Hospital”, sustine Fady Chreih, CEO al Retelei de sanatate REGINA MARIA.

Potrivit unui comunicat remis 9am, pe langa specialitatile medicale deja consacrate in Ponderas, ca urmare a extinderii, se adauga noi servicii medicale: departament de primiri urgente deschis nonstop, cu 8 linii de garda; centre ultra-specializate de chirurgie ortopedica si neurochirurgie spinala; oncologie; chirurgia sanului; chirurgie endocrina; gastroenterologie, toate in legatura directa cu Centrele de Excelenta ale spitalului.

”Crezul nostru, cel pe care am construit ceea ce este Ponderas astazi, si care continua sa ne ghideze intreaga activitate, este bazat pe calitatea si excelenta actului medical. Este bazat pe promisiunea de a oferi atat pacientilor, cat si medicilor, servicii medicale de inalta calitate si conditii medicale de excelenta, astfel incat sa nu mai fie nevoiti sa plece din tara. Pana acum, am reusit sa practicam in Ponderas Hospital medicina la cele mai inalte standarde occidentale. Realizam in deplina siguranta interventii chirurgicale laparoscopice de avangarda si, in plus, contribuim la dezvoltarea profesionala a specialistilor romani si straini prin intermediul centrului nostru de training. Suntem singurul spital privat din Romania cu un astfel de centru de training, in care au fost pregatiti pana acum peste 2.500 de medici chirurgi din Romania si din strainatate.”, a declarat prof. dr. Catalin Copaescu, Medic Primar Chirurgie Generala, prof. as. UMF Carol Davila, acreditat international pentru chirurgie laparoscopica bariatrica, Director Medical al Ponderas Academic Hospital.

Citeste si:
Sistem unic de exprimare a feedback-ului pentru medici la REGINA...
Sistem unic de exprimare a...

Ponderas Academic Hospital detine primul centru de training medical din tara, cu sali de operatii si antrenament integrate digital, avand la dispozitie sisteme audio-video de transmisie live Full HD 3D din salile de operatie in salile de curs.

In acest moment, Ponderas Academic Hospital este singurul spital de chirurgie avansata din Romania cu tripla acreditare internationala. Spitalul detine o dubla acreditare – americana si europeana, in Chirurgie Metabolica si Bariatrica, o acreditare in Chirurgia Herniilor (fiind al cincilea Centru de Excelenta din lume cu acreditare americana SRC). Totodata, Ponderas Academic Hospital este in curs de acreditare pentru Chirurgie Colorectala.

In policlinica si in spitalul Ponderas au fost tratati pana acum peste 250.000 de pacienti, iar echipa chirurgicala are o experienta de peste 30.000 de interventii chirurgicale laparoscopice, dintre care peste 7.000 sunt interventii bariatrice. Alaturi de Spitalul REGINA MARIA Baneasa – primul spital din Romania acreditat international pentru calitate si singuranta pacientului – Ponderas Academic Hospital gazduieste performante si premiere medicale la nivel international.

Citeste si:
Familia lui Gigina cere daune de trei milioane de euro de la...
Familia lui Gigina cere daune...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.