Business 8 Iulie 2016 12:45
Fiecare afacerist sau manager de succes care stie cum sa castige o multime de bani detine cateva lucruri foarte importante pentru activitatea si pentru imaginea sa.

Un bun om de afaceri poate fi caracterizat prin cateva cuvinte: bani, imagine si adaptabilitate.

Pentru a fi, insa, un bun afacerist, fiecare persoana trebuie sa detina cateva lucruri foarte importante. Acestea sunt recomandate si tinerilor care au patruns recent in industria financiara, conform businessinsider.com, desi acestia nu ar trebui sa exagereze la capitolul „imagine”.

Iata care sunt lucrurile de care ai putea avea nevoie:

1. O tableta business

Un bun om de afaceri sau un bun manager are nevoie de foarte multa mobilitate. Indiferent daca se afla intr-un alt oras sau intr-o alta tara in interes de afaceri sau daca a plecat pur si simplu in concediu, el trebuie sa fie mereu conectat la ceea ce se intampla in compania pe care o conduce. Un laptop este greu de carat si nu intotdeauna il poti lua cu tine in deplasare, insa cea mai buna varianta pe care o ai la dispozitie este o tableta business, foarte performanta. Cu o astfel de tableta poti face cam tot ceea ce ai fi facut cu ajutorul laptopului, insa avantajele incontestabile cu care tableta vine la pachet sunt dimensiunile si greutatea. In plus, aceste tablete Android sunt foarte performante, iar preturile sunt derizorii prin comparatie cu utilitatea pe care aceste produse o au pentru fiecare om de afaceri care intelege rostul mobilitatii si adaptabilitatii.

2. Un ceas de calitate

Ceasul de mana reprezinta una dintre putinele bijuterii pe care un barbat poate sa le poarte, de aceea este cu atat mai important in cazul oamenilor de afaceri. Preturile ceasurilor de mana de pe piata variaza teribil, de la cativa euro pana la zeci sau chiar sute de mii de euro, in functie de brand si de calitate. Un businessman preocupat de imaginea sa, care este foarte importanta in mediul de afaceri, are un ceas care apartine unui brand renumit, indiferent daca este din gama de jos sau din gama de lux. Un ceas de calitate arata ca ai bani, dar si faptul ca apreciezi lucrurile care isi pastreaza valoarea timp de zeci de ani.

3. O servieta

Fiecare om de afaceri are nevoie de o servieta in care poate tine toate lucrurile de care are nevoie pentru a participa la o intalnire, pentru a suna un client sau pentru a face o prezentare. Servieta trebuie sa se potriveasca stilului sau vestimentar, conform ehow.com, insa o servieta de foarte buna calitate va demonstra ca esti un om de afaceri care apreciaza calitatea si in activitatile pe care le desfasoara.

4. O pereche de ochelari de soare

Ochelarii de soare au devenit cu adevarat populari abia in urma cu doua decenii, desi vanzarile lor au inceput sa creasca in anii ’20. Ochelarii de soare au fost folositi, la inceput, de catre persoanele care practicau sporturi nautice si sporturi montane si erau asociati cu noile tehnologii. In anii ’50 si ’60, marii actori de la Hollywood au inceput sa poarte ochelari de soare pentru a nu fi recunoscuti in public, noteaza nymag.com. In continuare, perceptia pe care oamenii o au despre ochelarii de soare poate fi asociata cu ideea de lux si rafinament, chiar daca cei mai multi dintre noi detin acasa cel putin o pereche.

5. Pantofi de calitate

Pantofii sunt una dintre cele mai importante piese ale vestimentatiei tale. Femeile se uita din reflex la pantofii unui barbat, iar acesta este unul dintre motivele pentru care fiecare om de afaceri ar trebui sa se incalte cu pantofi de calitate, care sa se afle in concordanta cu intreaga tinuta.

Citeste si:
Ce spun angajații despre sistemul de muncă hibrid: 4 tendințe ale...
Ce spun angajații despre...

Sursa foto: shutterstock.com/Gaudilab/Pressmaster/everything possible


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.