Business 7 Iulie 2016 21:51
Kathrin Brettschneider, directorul financiar al Societatii Companiilor Hoteliere Grand SRL, firma care administreaza Hotelul Marriott din Capitala, a fost pusa sub control judiciar de catre procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este investigata o evaziune fiscala de peste 7,5 milioane lei.

Anchetatorii nu au reusit sa il audieze pe directorul general al companiei, Gregor Aufhauser, acesta fiind plecat din Romania, precizeaza HotNews.ro.

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si politisti de investigare a criminalitatii economice au efectuat joi perchezitii la doua firme cu sediul in Hotelul Marriott, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 7,5 milioane lei.

"Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul IGPR - Directia de Investigare a Criminalitatii Economice, efectueaza, in cursul zilei de astazi, in baza autorizatiei emise de Tribunalul Bucuresti, perchezitii la sediile sociale al SC S. SRL si SC S.C.H.G. SRL, situate in incinta hotelului Marriott din municipiul Bucuresti, in vederea ridicarii de documente financiar contabile si inscrisuri necesare solutionarii unei cauze penale in care sunt vizate infractiuni de evaziune fiscala", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

Cele doua firme investigate de procurori sunt cele care detin hotelul Marriott.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.