Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, va deschide o noua clinica la Galati, in urma unei investitii de 700.000 de euro, a anuntat miercuri compania.

Clinica va avea peste 30 de specialitati medicale si departamente, inclusiv pediatrie, cardiologie, ginecologie si gastroenterologie. De asemenea, clinica include un centru acreditat de vaccinari internationale, precum si un centru de recuperare medicala pentru adulti si copii.

„Continuam sa punem in aplicare strategia de extindere a retelei Medicover Romania prin noua clinica multidisciplinara de la Galati, un pas ce duce harta noastra la opt orase”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover Romania, potrivit MEDIAFAX.

In prezent, echipa aclinicii Medicover Galati are 40 de medici si va continua sa se extinda. Medicover este prezent de 20 ani pe piata serviciilor medicale private in Romania si dispune de o retea de 17 clinici proprii in Bucuresti si in tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.