Retailerul online Alibaba a depasit un nou prag, dupa ce in 2015 a avut tranzactii de 3 miliarde de yuani (463 milioane dolari), in crestere cu 23% fata de anul precedent.

Reprezentantii companiei de e-commerce au declarat ca vor sa se focalizeze in continuare pe crestere sustenabila si pe calitate, in conditiile in care volumul tranzactiilor a crescut semnificativ in anul fiscal curent. Una dintre provocarile cu care se confrunta gigantul online este curatarea platformelor sale de produsele contrafacute, care inunda pietele din China, scrie Wall Street Journal, citat de MEDIAFAX.

Volumul de 463 de miliarde de dolari reprezinta triplarea tranzactiilor fata de 2012 si dublarea fata de 2013. Joe Tsai, vicepresedintele grupului, a spus ca Alibaba a atins o crestere "fara precedent", in conditiile in care valoarea in dolari a tranzactiei ar propulsa compania pe locul sase in topul celor mai profitabile provicii din China.

Reprezentantii companiei spera sa atinga un volum al tranzactiilor de un miliard de dolari pana in 2020.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.