King Digital Entertainment, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual pentru dispozitive mobile, a anunta demararea unei noi campanii de recrutare.

Compania isi propune sa dezvolte hub-ul din Romania, deschizand 18 pozitii QRT (Quick Regression Testing) si 3 pozitii de Developer – 1 Developer Lead si 2 Developeri – ce ofera tinerilor posibilitatea avansarii intr-o cariera in domeniul testarii, inclusiv pana la functii manageriale. In acest moment, in tara noastra, compania are 46 de angajati in domeniul testarii si isi propune sa creasca acest numar.

King este una dintre companiile din zona de gaming care acorda o atentie sporita componentei de testare, ce joaca un rol fundamental in asigurarea calitatii jocurilor. De aceea, QA Hub-ul King din Bucuresti include atat pozitii entry-level, cat si pozitii de conducere. Pentru acestea din urma, compania ofera oportunitati de promovare angajatilor care au dovedit atat cunostinte tehnice, cat si aptitudini manageriale.

Totodata, prin intermediul QA Hub-ului, compania isi propune sa transforme Bucurestiul intr-un pol in ceea ce priveste constructia uneltelor de testing ale viitorului, care impun noi standarde in domeniu, imbunatatind productivitatea si calitatea. Instrumentele realizate de catre Developerii din Romania urmeaza sa fie foloste in toate studiourile King, inclusiv in QA Hub-ul din Barcelona.

Pentru a aplica pentru una dintre pozitiile QA din Bucuresti, vizitati jobs.king.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.