Noriel si-a crescut afacerile anul trecut cu 30%, la circa 30 milioane euro, dupa ce si-a extins reteaua prin deschiderea a sase noi magazine de tip MegaStore.

Cu un total de 47 de magazine, dorind sa ajunga in anul 2020 la 100 de unitati si la triplarea cifrei de afaceri, compania a informat prin intermediul unui comunicat de presa. "Anuntam din nou cel mai bun an pentru Noriel, de la deschiderea primului magazin Noriel in 2009, pentru a doua oara consecutiv. In 2015, ne-am concentrat mai mult pe formatul mare de magazine, MegaStore, am inchis unele formate mai mici, am consolidat segmentul online, dupa ce anul trecut am introdus posibilitatea de a comanda online si ridica din oricare magazin selectat. Astfel, estimam ca 2015 s-a tradus printr-o cifra de afaceri de 30 de milioane, o crestere de aproximativ 30% fata de anul anterior", a declarat intr-un comunicat Cristian Constantinescu, CEO Noriel.

Anul trecut, compania a deschis sase magazine de tip MegaStore, de mari dimensiuni, cu o suprafata cuprinsa intre 750 si 1.000 de metri patrati, unde se comercializeaza toate tipurile de produse pentru copii, de la cele de puericultura adresate copiilor de 0-3 ani, la jocuri si jucarii. Investitia medie pentru o noua locatie se ridica la 500.000 de euro, insa o parte dintre aceste deschideri au reprezentat magazine Noriel clasice reorganizate.

Astfel, retailerul a ajuns la 47 de magazine la nivel national, dintre care 13 sunt in Bucuresti.

Compania investeste in continuare in doua tendinte principale identificate in piata de jocuri si jucarii, respectiv produsele de licenta si jucariile educative. Printre cele mai vandute jucarii ale retailerului se numara atat licente internationale precum Frozen, cat si produsele marca proprie Noriel, respectiv Micul Artist, Plastellino, Maia, Color Chic, Noriel Pets, Noriel bebe, Noriel Pad.

Grupul Noriel include companiile Noriel Impex (distribuitor de jucarii), Toys and Games Industry (fabrica de jucarii de la Prahova) si Intertoy Zone (divizia de retail fizic si online).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.