Compania aeriana Blue Air va introduce, din luna iunie, cursa Cluj-Napoca - Bucuresti, cu o frecventa de patru zboruri pe saptamana, pretul biletelor pornind de la 89,99 lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, duminica, de Aeroportul International ”Avram Iancu” Cluj, zborurile de la Cluj-Napoca vor fi operate dupa-amiaza, iar cele retur de la Bucuresti in cursul diminetii.

”Incepand cu data de 3 iunie, operatorul aerian Blue Air va opera zboruri pe ruta interna Bucuresti – Cluj-Napoca – Bucuresti, in zilele de luni, marti, vineri si sambata. Zborurile de la Cluj-Napoca spre Bucuresti vor avea loc dupa-amiaza, iar cele de retur in cursul diminetii”, se arata in comunicat.

Pe site-ul companiei Blue Air apare informatia potrivit careia pretul unei bilet porneste de la 89,99 de lei.

De asemenea, incepand cu 23 mai, compania aeriana Lufthansa va suplimenta numarul zborurilor pe ruta Cluj-Napoca – München – Cluj-Napoca cu un numar de cinci frecvente/saptamana, fata de programul de operare actual, aferent sezonului de iarna. Ruta va fi operata in zilele de luni, marti, miercuri, joi si vineri.

In septembrie anul trecut, compania aeriana low-cost Blue Air anunta ca va lua, prin leasing financiar, cinci aeronave, urmand ca pana in martie 2016 flota companiei sa ajunga la 20 de aeronave, si anunta lansarea a 23 de rute noi. Tot atunci, compania estima ca cifra de afaceri va atinge 200 milioane euro, iar numarul pasagerilor va depasi doua milioane. Compania a realizat, in 2014, afaceri de 140 milioane euro si a transportat 1,5 milioane pasageri, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.