Compania aeriana Ryanair va opera, incepand din 1 noiembrie, de pe Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara, introducand curse spre Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra si Milano si o ruta interna catre Bucuresti.

Reprezentantii Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara au anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Ryanair va opera de la Timisoara, incepand din 1 noiembrie.

"Suntem incantati sa anuntam deschiderea primei noastre baze romanesti pe Aeroportul International Timisoara, incepand cu luna noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investeste 100 de milioane de dolari in regiunea Banat. Anuntam deschiderea rutei Timisoara - Bucuresti cu o frecventa de doua zboruri pe zi, dar si a altor sase rute internationale, catre Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted si Milano Bergamo, care vor servi 575.000 de clienti intr-un an, respectiv vor sustine 430 de locuri de munca, conectate activitatilor aeroportului", a declarat, la conferinta de presa, David O’Brien, director comercial in cadrul companiei Ryanair. Potrivit acestuia, pretul unui zbor de la Timisoara la Bucuresti va fi de aproximativ 20 de euro. In prezent, pe aceasta ruta opereaza doar compania Tarom. Pe de alta parte, presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului Timisoara, Marian Mocan, a declarat ca vor fi incepute discutii cu reprezentantii companiei Ryanair pentru alte rute interne.

"Speram ca in curand sa anuntam o noua ruta interna, intre Timisoara si Iasi", a spus Mocan.

Pentru a sarbatori noua baza din Timisoara, Ryanair a scos la vanzare peste 100.000 de locuri, la tarife incepand de la 19,99 euro pentru calatorii in lunile noiembrie si decembrie, si rezervari pana la miezul noptii, marti, 19 ianuarie. Promotiile pot fi gasite pe site-ul companiei, www.ryanair.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.